Celebrades les XXIX Jornades tècniques de RedIRIS

Celebrades les XXIX Jornades tècniques de RedIRIS

El CSUC ha assistit del 8 al 10 de maig a les Jornades Tècniques de RedIRIS, celebrades enguany a la Universitat de Salamanca.

Durant aquests dies, més de 400 experts TIC i responsables de xarxes i serveis informàtics de les institucions afiliades a RedIRIS, com és el cas del CSUC, han intercanviat informació i experiències.

La XXIX edició de les Jornades ha comptat amb ponències sobre infraestructures i serveis per a la docència i la recerca; optimització, eficiència i sostenibilitat; seguretat i privacitat; i cap a un món Smart i en mobilitat.

El CSUC ha participat a les Jornades amb la xerrada “Adecuación de las universidades catalanas y el CSUC al DGPR“, duta a terme pel cap d’Administració Electrònica, Albert Portugal. També el director de Serveis TIC del Consorci, Xavier Peiró, ha contribuït en la taula rodona sobre “Externalización de servicios TIC en el ámbito académico y científico”.

Podeu consultar totes les presentacions a les XXIX Jornades Tècniques de RedIRIS, així com els vídeos de cada sessió, des del seu web.

Comparteix