L'accés obert a Espanya i Catalunya, al 18th SELL meeting

L’accés obert a Espanya i Catalunya, al 18th SELL meeting

El CSUC ha participat en la 18a edició de la reunió anual dels consorcis de biblioteques del sud d’Europa (SELL).

Enguany, la SELL ha tingut lloc a Thessaloniki (Grècia) els dies 6 i 7 de maig. El nucli central d’aquestes reunions anuals és compartir les experiències i resultats de les negociacions amb els proveïdors d’informació electrònica, atès que el nexe d’unió dels països SELL és una economia i un context educatiu diferent del dels països anglosaxons i del nord d’Europa.

En aquesta ocasió, el CSUC ha participat en la secció de polítiques d’accés obert amb la ponència “Open Access in Spain, mandate, situation and the current progressive approach“, que ha tractat sobre la situació actual de l’accés obert a Espanya i Catalunya.

Comparteix