Celebrada una nova reunió de la Comissió de Grans Usuaris de Supercomputació

Celebrada una nova reunió de la Comissió de Grans Usuaris de Supercomputació

El CSUC ha acollit aquest 17 de maig una reunió de la Comissió de Grans Usuaris de Supercomputació (GUCAP) per presentar l’estat i evolució del servei, a més de les seves principals novetats per aquest any. La  reunió ha posat l’èmfasi en els nous sistemes Bull Sequana, ara mateix en procés d’instal·lació i configuració, perquè els usuaris s’hi vagin familiaritzant.

Amb aquest nou maquinari en funcionament, els usuaris del servei de supercomputació disposaran d’una potència de més de 330 Tflop/s, amb una memòria de més de 25 TB i incrementaran la ràtio Tflop/kW en un factor 30.

La trobada de la GUCAP ha servit també per fer un repàs del servei al llarg del 2017 i exposar les perspectives de cara el 2018, en què es treballa en una renovació del catàleg de serveis a disposició de l’usuari.

Comparteix