Presentat el PRC i la gestió de dades de recerca a les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

Presentat el PRC i la gestió de dades de recerca a les 15es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

L’Àrea de Ciència Oberta del CSUC ha participat a les 15es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació celebrades els dies 10 i 11 de maig a la Universitat Pompeu Fabra, que han reunit més de 500 representants del món de les biblioteques i dels centres de documentació.

Sandra Reoyo i Iris Parusel, coordinadora de Recursos d’Informació per a la Recerca i tècnica de Recursos d’Informació, respectivament, han presentat la comunicació científica Portal de la Recerca de Catalunya: agregant informació de procedència i institucions diverses.

D’altra banda, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, i Mireia Alcalà, tècnica de Recursos d’Informació, han presentat l’experiència Gestió de dades de recerca en les biblioteques de les Universitats de Catalunya.

Al Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) es poden consultar ambdues comunicacions presentades sobre el PRC i la gestió de dades de recerca.

Properament es publicaran les actes i les presentacions al web de les jornades.

Comparteix