El CRAI de la UB obté el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+

El CRAI de la UB obté el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+

El CRAI de la Universitat de Barcelona ha rebut el 9 de maig el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ atorgat pel Club Excel·lència en Gestió (CEG), representant de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM), i per Bureau Veritas, líder mundial en serveis de certificació.

Aquest és el nivell més alt dels segells que es concedeixen i ha estat el resultat d’un procés evolutiu des que el CRAI de la UB va obtenir el segell 400+ el gener de 2016, en el qual s’han dut a terme nombroses accions de millora que s’han anat articulant des del Pla estratègic. També suposa un reconeixement a l’esforç compartit de tot el personal del CRAI, que ha fet possible tirar endavant els projectes iniciats i que ha aplicat a totes les seves tasques els principis d’avaluació, millora contínua i obtenció de resultats que es requerien.

Trobareu més informació a la notícia publicada pel CRAI de la UB.

Comparteix