Presentació del PRC i de la gestió de dades de recerca als directors dels centres de recerca CERCA

Presentació del PRC i de la gestió de dades de recerca als directors dels centres de recerca CERCA

En el marc de la reunió de directors dels centres de recerca CERCA celebrada el passat dimarts 15 de maig, el director general del CSUC, Miquel Puig, ha explicat l’Àrea de Ciència Oberta del Consorci i el projecte del Portal de la Recerca de Catalunya (PRC).

Després d’obrir-se al públic al gener del 2017 amb les 12 universitats catalanes, el principal objectiu del PRC és ampliar-lo amb les dades de recerca dels centres CERCA.

A la mateixa reunió, Ignasi Labastida, de l’Oficina de Difusió del Coneixement del CRAI de la UB, ha fet una presentació sobre la gestió de les dades de la recerca. La presentació ha estat encaminada a conscienciar als centres de la importància de la gestió de les dades i a avançar cap a l’establiment d’alguna mena de política o estratègia en aquesta àrea en els centres.

Comparteix