La UB incorpora la seva tesi 7.000 a TDX

La UB incorpora la seva tesi 7.000 a TDX

La Universitat de Barcelona (UB) ha afegit la seva tesi número 7.000 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi número 7.000 de la UB ha estat escrita per Javier Alirio Sánchez Torres i porta per títol “Adoption E-commerce in development country and the moderator effect of digital divide“. Ha estat dirigida per Francisco Javier Arroyo Cañada i presentada al Departament de Ciències Jurídiques, Econòmiques i Socials de la UB.

Aquesta investigació se centra en l’anàlisi de l’adopció i difusió del comerç electrònic a Colòmbia. El fet que es focalitzi a Colòmbia s’explica a causa del baix nombre de grans estudis que s’han dut a terme sobre aquest tema, tot i el gran desenvolupament d’internet i les TIC en aquest país.

Comparteix