Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau es connecta a l'Anella Científica

Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau es connecta a l’Anella Científica

L’Anella Científica compta amb una nova institució, es tracta de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau que ja ha fet efectiva la seva connexió.

La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau accedeix a l’Anella Científica a amb una velocitat de 500 Mbps.

La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu vetlla pel manteniment i millora del recinte històric artístic de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Els antics pavellons modernistes s’han convertit en un espai dedicat a la difusió del valor patrimonial i històric de l’obra del genial arquitecte LLuís Domènech i Montaner, i també en un centre de coneixement integrat per institucions internacionals que desenvolupen les seves activitats principalment en l’àmbit de la salut, l’educació i la sostenibilitat.

A més de mantenir i millorar les instal·lacions hospitalàries i el seu patrimoni, especialment el Recinte Modernista, declarat Monument Històric-Artístic l’any 1978 i Patrimoni Mundial per la UNESCO el 1997, la Fundació Privada porta a terme una important activitat benèfica i assistencial.

Comparteix