Celebrada la conferència "Route-servers and how to make the most of it with manners"

Celebrada la conferència “Route-servers and how to make the most of it with manners”

El dia 22 de juny ha tingut lloc al CSUC la conferència “Route-servers and how to make the most of it with manners“, prèvia a la 38a reunió de la Comissió Tècnica del Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX).

La presentació, a càrrec de Manel Pérez i Maria Isabel Gandia, del CSUC, ha consistit en una introducció als route-servers, amb una comparativa respecte als peerings bilaterals i una explicació del funcionament de les communities, seguida d’una comparativa sobre l’estudi de possibilitats que es va fer pels route-servers del CATNIX i un resum de la iniciativa MANRS (Mutually Agreed Norms for Routing Security), a la qual s’ha animat a participar a tots els membres.

Posteriorment, durant reunió de la Comissió Tècnica, els membres del CATNIX van rebre com a obsequi del 25è aniversari de l’Anella Científica, el llibre Cómo creamos internet, d’Andreu Veà, gentilesa de RedIRIS.

 

Comparteix