Inscriu-te a la TSIUC'18: “Tecnologies i tendències al núvol”

Inscriu-te a la TSIUC’18: “Tecnologies i tendències al núvol”

Ja està disponible el programa i obertes les inscripcions per a la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC’18) que tindrà lloc l’11 de desembre a la Universitat Politècnica de Catalunya, sota el lema “Tecnologies i tendències al núvol”.

El núvol juga un paper cada cop més rellevant en l’economia mundial, com ja va anotar enguany la Comissió Europea en el seu informe sobre cloud computing, el “núvol és un impulsor clau del creixement”.

En aquest sentit, investigadors, docents, alumnes i personal de gestió fa temps que utilitzen serveis al núvol en les seves tasques quotidianes. Però, no es tracta només d’incorporar l’ús de noves eines,  sinó d’emprendre una transformació digital profunda, que integri el núvol en tots els àmbits.

Les universitats i centres de recerca estan apostant cada cop més per allotjar molts dels seus serveis al núvol, en un pas més de la seva transformació digital. Però, com estan portant a terme el canvi? Quina estratègia segueixen? Amb quines dificultats es troben? El camí cap a aquesta transformació requereix d’eines flexibles, adaptables i obertes, i d’una estratègia d’adaptació al núvol que faci aquestes institucions encara més competitives.

Cada cop són més presents noves tecnologies de cloud computing: intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic, blockchain, programari autònom, IoT, big data… que treballen directament al núvol i que conjuntament amb la migració de serveis tradicionals estan contribuint al seu creixement exponencial.

El propòsit de la TSIUC’18 és, d’una banda, mostrar diferents tecnologies i serveis que les universitats i centres de recerca estan adaptant i/o incorporant al núvol i, de l’altra, debatre sobre tendències futures.

Consulteu el programa i no oblideu inscriure-us!

Comparteix