L'ICP i el CMRB incorporen la seva informació al Portal de la Recerca de Catalunya

L’ICP i el CMRB incorporen la seva informació al Portal de la Recerca de Catalunya

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) són els dos nous centres de recerca que s’han incorporat al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) amb la nova càrrega de dades del mes de setembre.

A dia d’avui ja són sis els centres de recerca que participen al Portal (VHIR, IRTA, ICAC, ICRPC, ICP i CMRB) i aporten els següents continguts: 664 investigadors (suposen un 6% sobre el total); 15.025 publicacions (3% sobre el total); 959 projectes de recerca (3% sobre el total) i 99 grups de recerca (6% sobre el total).

Properament està previst que s’incorporin també l’Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i el Centre de Visió per Computador (CVC).

 

Comparteix