El CSUC presenta el servei UniApps a la 3a edició del Software2 User Day

El CSUC presenta el servei UniApps a la 3a edició del Software2 User Day

El 2 d’octubre ha tingut lloc la tercera edició del “Software2 User Day”, que ha acollit i organitzat la Universitat del País Basc i on hi ha participat el CSUC en el marc del servei UniApps.

L’empresa Software2 ofereix la solució de virtualització d’aplicacions AppsAnywhere que utilitza el servei UniApps del CSUC. UniApps ofereix a les universitats participants la capacitat de desenvolupar un mercat d’aplicacions amb un model d’entrega personalitzada al núvol. Amb el programari AppsAnywhere es contempla la virtualització d’aplicacions en entorns BYOD, el consum d’aplicacions remotes i la interacció amb altres mercats d’aplicacions, com ara Google Play, etc.

Aquesta edició del “Software2 User Day” ha congregat assistents de les universitats de País Basc, Autònoma de Barcelona, de Cantàbria, de Granada, l’empresa Software Científico i el propi CSUC, que han tingut l’oportunitat de descobrir les novetats de la nova versió del programari AppsAnywhere, compartir experiències d’ús, plans de futur i dubtes sobre el seu funcionament.

A la jornada, el CSUC també ha participat presentant UniApps com a exemple de servei consorciat d’entrega d’aplicacions per als alumnes i personal docent de les universitats participants que permet l’ús eficient de llicències i la seva compartició, la possibilitat de disposar sota demanda d’aplicacions en xarxa d’ús exclusiu per una universitat o, per exemple, l’accés a terminals en xarxa en mode escriptori.

Comparteix