El CSUC participa a la Jornada sobre Ciència Oberta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El CSUC participa a la Jornada sobre Ciència Oberta del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El 3 d’octubre, ha tingut lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB) la Jornada sobre Ciència Oberta que ha comptat la presència d’experts en ciència oberta a Catalunya i on també ha participat el CSUC.

La jornada ha estat adreçada a investigadors, directors de revistes científiques, bibliotecaris i a tothom interessat en l’accés obert a publicacions científiques, dades obertes de recerca, gestió de revistes acadèmiques i repositoris, drets d’autor i llicències d’ús i els indicadors d’impacte.

Per part del CSUC, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, hi ha intervingut amb una ponència que ha explicat el concepte, les característiques principals i la utilitat de la ciència oberta.

Al web del Museu hi trobareu la crònica de la jornada i les presentacions dels ponents.

Comparteix