L'Informe sobre sistemes per a biblioteques 2014 de M. Breeding, en castellà

L’Informe sobre sistemes per a biblioteques 2014 de M. Breeding, en castellà

Ja està disponible la traducció al castellà de l'”Informe sobre sistemes per a biblioteques 2014: Competència i cooperació estratègica” de Marshall Breeding, publicat originàriament en anglès el passat mes de maig a American libraries.

Aquest informe descriu l’estat actual i les tendències dels productes i serveis tecnològicament estratègics, i les organitzacions que els creen i desenvolupen. Cobreix els productes més importants de gestió de recursos bibliotecaris, serveis de descobriment, i altres tecnologies tant d’ús intern a les biblioteques com les que es posen a disposició dels usuaris per accedir a les col·leccions i serveis.

Podeu disposar de l’article complet en castellà aquí.

 

Comparteix