El CSUC acull la segona edició del curs "Architecting on AWS" d'Amazon

El CSUC acull la segona edició del curs “Architecting on AWS” d’Amazon

Els dies 16, 17 i 18 d’octubre s’ha celebrat a la Sala de Formació del CSUC la segona edició del curs “Architecting on AWS” impartit per Amazon i adreçat a les universitats i centres de recerca catalans.

Aquesta formació ha tingut per objectiu abordar els aspectes fonamentals de la creació d’una infraestructura de TI a la plataforma d’AWS (Amazon Web Services).

Així, els assistents han pogut aprendre a decidir sobre arquitectures a partir dels principis i les pràctiques recomanades sobre arquitectures d’AWS. També se’ls ha mostrat com usar els serveis d’AWS per aconseguir que la infraestructura sigui escalable, fiable i d’alta disponibilitat; a utilitzar l’AWS Managed Services per aconseguir més flexibilitat i resiliència en una infraestructura; a augmentar l’eficiència d’una infraestructura basada en AWS per incrementar l’acompliment i reduir costos, entre d’altres.

A més d’una part teòrica, la formació també ha comptat amb pràctiques guiades perquè els assistents poguessin crear solucions de TI òptimes en AWS, mostrant com confeccionar arquitectures incipients i convertir-les en solucions robustes i adaptables.

Aquesta ha estat la segona edició d’un total de tres cursos que imparteix Amazon a través del CSUC a l’entorn universitari i de recerca. La primera formació va tenir lloc del 25 al 27 de setembre i la darrera se celebrarà del 13 al 15 de novembre. En total, les tres edicions hauran comptat amb més d’una seixantena d’assistents.

Comparteix