La ICANN celebra el seu 63è "Public Meeting" a Barcelona

La ICANN celebra el seu 63è “Public Meeting” a Barcelona

Del 20 al 25 d’octubre, la Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) ha celebrat la seva 63a reunió, ICANN63, que ha comptat amb l’assistència del CSUC.

Les reunions de la ICANN se celebren tres vegades l’any a diferents regions del món per tal que assistents d’arreu puguin participar personalment. Ofereixen la millor oportunitat per intercanviar coneixements i experiències entre professionals dedicats al funcionament continu i estable d’internet.

En aquesta ocasió, Barcelona ha estat la ciutat escollida per acollir aquest esdeveniment, que s’ha organitzat en diverses sessions amb presentacions, tallers, grups de treball, fòrums oberts, entre d’altres, sobre el desenvolupament i la implementació de polítiques d’internet.

Governs, empreses, organitzacions no governamentals, centres de recerca, institucions, tècnics i d’altres actors han estat els assistents que han pogut seguir l’ampli ventall de temes que s’han exposat, sobre tot els relacionats amb el DNS i les direccions IP.

Un dels aspectes destacats ha estat el High Level Governmental Meeting (HLGM), que ha tingut lloc el 22 de octubre i ha comptat amb la presència de ministres, representants governamentals i delegacions de tot el món per debatre sobre la governança d’internet, el treball de la ICANN, qüestions digitals d’interès global i el rol dels governs en aquestes àrees. També s’han realitzat sessions relacionades amb l’evolució de les polítiques de la ICANN, com ara el protocol WHOIS, en relació al Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) de la Unió Europea, entre d’altres.

Comparteix