Nova col·lecció d'Incunables de la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona-URL, a l'MDC

Nova col·lecció d’Incunables de la Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona-URL, a l’MDC

La Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona, que forma part de la xarxa de biblioteques de la Universitat Ramon Llull (URL), ha incorporat a la Memòria Digital de Catalunya (MDC) la seva col·lecció que recull un total de 95 incunables.

Es tracta d’un fons d’obres, editades a diferents ciutats d’arreu d’Europa, i de matèries diverses: hi trobareu des de llibres de filosofia, astronomia, botànica, geometria o poesia, fins a obres sobre ètica, religió, sermons o sobre les Sagrades Escriptures, entre d’altres. Sovint són obres úniques i que destaquen per la seva raresa i la seva singularitat.

Aquesta col·lecció es trobarà properament catalogada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i formarà part del portal de les col·leccions especials.

Comparteix