PUC, a la Universitat Ramon Llull

PUC, a la Universitat Ramon Llull

Des de l’1 de juliol, la Universitat Ramon Llull (URL) ha posat en funcionament el préstec consorciat (PUC) i ha passat, per tant, a formar part de la xarxa de préstec del CSUC. També a partir d’aquesta data la URL passa a formar part de tots els acords d’accés a les col·leccions i préstec interbibliotecari del CSUC.

El PUC és un servei gratuït, obert a la comunitat universitària i investigadora del CSUC i de la Biblioteca de Catalunya, que permet als usuaris sol·licitar en préstec documents disponibles a les seves biblioteques a través d’una aplicació web: http://puc.cbuc.cat.

La URL compta actualment amb 15 biblioteques que són dipositàries d’un fons bibliogràfic amb 1.356.000 volums. La major part del seu fons bibliogràfic es troba informatitzat i es pot consultar a través del catàleg de la URL i del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). La URL compta amb un valuós fons patrimonial del qual cal destacar un total de 524 incunables, 2.850 manuscrits i més de 37.000 impresos anteriors a l’any 1.800.

El passat 2 de juny, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya també va posar en funcionament aquest servei.

Comparteix