L’E-Tech Racing clou la temporada 2017-18 de la Formula Student Spain

L’E-Tech Racing clou la temporada 2017-18 de la Formula Student Spain

El 18 d’octubre a la Sala d’Actes de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), ha tingut lloc la Jornada de cloenda de la temporada 2017-18 de la Formula Student Spain, on s’ha fet un balanç de la competició, celebrada del 6 al 12 d’agost a Barcelona, al circuit de Montmeló.

L’equip e-Tech Racing, està format per estudiants del tercer i quart curs de l’EEBE dels graus en Enginyeria Elèctrica (en Electrònica Industrial i Automàtica) i en Enginyeria Mecànica. L’equip, que ha quedat en la 28a posició a la competició de Montmeló, compta amb el patrocini del CSUC qui ha cedit el seu maquinari de supercomputació per ajudar en el disseny i creació del seu vehicle, l’ETR-04.

Enguany, l’E-Tech Racing ha competit amb l’ETR-04, el monoplaça amb el disseny més ambiciós i innovador que ha desenvolupat l’equip. D’una banda, incorpora un monocasc de fibra de carboni com a estructura principal del cotxe, així com un nou sistema de suspensió amb llantes de diàmetre inferior a les del model anterior. D’altra banda, la propulsió del monoplaça té un nou sistema de transmissió per engranatges planetaris. Els canvis mecànics es completen amb millores en les característiques aerodinàmiques, la refrigeració i l’ergonomia del vehicle. També inclou un nou conjunt de bateries elèctriques que es poden monitorar i un algoritme de control dels motors millora la dinàmica vehicular en pista, ja que permet controlar la forma en què les rodes reben l’energia.

Comparteix