Portes Obertes per conèixer el magatzem cooperatiu GEPA

Portes Obertes per conèixer el magatzem cooperatiu GEPA

Amb motiu del desè aniversari de la inauguració de l’equipament GEPA, el CSUC n’obre les seves portes durant la 23a edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa que té l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la societat.

El GEPA, situat a la ciutat de Lleida, al turó de Gardeny, dóna servei a totes les biblioteques universitàries i d’altres del Sistema Bibliotecari de Catalunya. Es tracta d’un magatzem d’alta densitat, equipat amb més de 2.000 metres de passadissos de prestatgeries, a més de sales de treball, consulta i digitalització de documents.

Les jornades de portes obertes al GEPA es realitzaran els dies 13 i 16 de novembre, de 10 del matí a dues de la tarda, i inclouran la visita a les instal·lacions, que actualment emmagatzemen uns 22 quilòmetres de documents, i també una breu xerrada sobre les tasques que s’hi porten a terme.

Les visites són gratuïtes, però cal fer una preinscripció perquè les places són limitades. Per fer-ho, adreceu-vos al telèfon 93 551 62 42 o bé a gepa@csuc.cat.

Comparteix