ESNOG celebra la seva 22a reunió

ESNOG celebra la seva 22a reunió

Els dies 25 i 26 d’octubre ha tingut lloc la 22a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG), que aquest cop ha acollit la Universitat Politècnica de València i ha comptat amb la participació del CSUC.

Aquesta reunió, que se celebra de forma anual, ha tingut com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions, ha participat amb la ponència “Ante todo, educación“, que ha tractat sobre la iniciativa MANRS i les principals novetats del Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), com ara la seva participació a MANRS com a IXP, la posada em marxa del nou looking-glass, l’ampliació de connexió entre el node de Campus Nord i el d’Equinix i la propera entrada en funcionament de la Peering Matrix (ara en fase de proves), entre d’altres.

Al web d’ESNOG trobareu totes les presentacions d’aquesta 22a edició, així com l’accés als vídeos de la reunió.

Comparteix