Jornada ACS on Campus, a la Facultat de Química de la UB

Jornada ACS on Campus, a la Facultat de Química de la UB

El 18 d’octubre, s’ha celebrat la Jornada ACS on Campus, organitzada conjuntament entre l’American Chemical Society (ACS), la Universitat de Barcelona (UB) i el CSUC.

Amb un total de 200 assistents, la jornada s’ha adreçat especialment a alumnes i investigadors. Ha estat la primera vegada que l’ACS organitza aquesta jornada a Catalunya i el resultat ha estat molt satisfactori.

Les publicacions científiques, l’accés obert, la revisió per parells i els recursos de l’ACS per desenvolupar una carrera professional han estat alguns dels temes que han conduit la jornada, a més de repassar el que significava publicar fa 30 anys i com ha canviat ara l’experiència.

La jornada ha estat enfocada cap als nous investigadors que publicaran en el futur, però també ha mostrat tot el que pot oferir l’ACS com a societat científica a aquests futurs professionals.

Comparteix