OCLC celebra el seminari "Libraries in a New Era" al CSUC

OCLC celebra el seminari “Libraries in a New Era” al CSUC

El 24 d’octubre, OCLC ha impartit el seminari “Libraries in a New Era”, sobre cooperació bibliotecària i experiències de col·laboració, que el CSUC ha acollit a les seves instal·lacions.

Durant el seminari ha parlat Simone Kortekass, representant de l’UKB, el consorci de biblioteques universitàries holandeses i la Biblioteca nacional, sobre dels beneficis i l’impacte de treballar amb els serveis d’OCLC per aconseguir una millor col·laboració entre biblioteques, estalviar costos i treballar de manera innovadora.

També hi han intervingut Denelise l’Ecluse, directora executiva de vendes i màrqueting EMEA d’OCLC; Lynn Connaway i Titia van der Werf, de l’OCLC-Research, i Christian Negrel, OCLC distributor director.

El seminari ha comptat amb l’assistència de 50 persones dels serveis de biblioteques de les universitats del CSUC i de diverses institucions associades.

Comparteix