Vídeo promocional sobre l'accés obert a la UAB

Vídeo promocional sobre l’accés obert a la UAB

Coincidint amb la Setmana Internacional de l’Accés Obert d’enguany (del 22 al 28 d’octubre), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha difós un vídeo que explica què és l’accés obert.

El vídeo, realitzat per les biblioteques de la UAB juntament amb la Unitat d’Audiovisuals i Multimèdia de l’Àrea de Comunicació, té com a objectiu promocionar l’accés obert en el món acadèmic i de recerca. Hi han participat investigadors de tots els àmbits temàtics de la recerca dins la Universitat (ciències, medicina, ciències socials i humanitats), així com membres de l’Equip de govern. Des de la seva experiència professional, tots ells valoren la publicació en obert i reflexionen sobre el seu impacte actual i futur.

Comparteix