El CSUC explica la contractació pública consorciada al 2n congrés anual de l'OBCP

El CSUC explica la contractació pública consorciada al 2n congrés anual de l’OBCP

El 13 i 14 de novembre, l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona ha acollit la segona edició del Congreso Anual del Observatorio de Contratación Pública (ObCP), on el CSUC ha participat amb una ponència.

Sota el lema “Per una contractació pública transparent i sostenible”, l’esdeveniment ha permès el debat i reflexió sobre el nou marc legislatiu dels contractes públics, sis mesos després de la seva entrada en vigor, i dels seus aspectes més rellevants.

Amb la ponència “Experiencias de interés en la universidad: implantación consorciada de la contratación pública“,  Albert Portugal, cap d’Administració electrònica al CSUC, ha explicat el projecte d’implantació de la contractació pública consorciada a les universitats catalanes.

Comparteix