El CSUC participa al 8è SIG-NOC meeting

El CSUC participa al 8è SIG-NOC meeting

Del 21 al 22 de novembre, ha tingut lloc al Roma la vuitena edició de la reunió del Grup d’Interès Especial per a Centres d’Operadors de Xarxa (SIG-NOC) sota el lema “Monitoring & Processes in an Automated World“.

La reunió ha estat adreçada a caps de NOC, enginyers, desenvolupadors, operadors, controladors i caps de projectes interessats en les funcions dels NOC.

Per la seva part, el CSUC hi ha participat conduint el debat “Real Life GDPR Implementations & Effects”, on Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, ha realitzat una petita introducció sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD, GDPR, en anglès) i ha moderat les intervencions del públic al qual llançava preguntes per debatre.

El debat ha servit per compartir experiències i posar de manifest els canvis que ha produït el RGPD en l’entorn dels centres d’operacions de xarxa. També ha mostrat com l’aplicació del RGPD ha transformat els processos, les eines i la manera com es tracta amb els clients.

Trobareu les presentacions de la reunió al web del 8th SIG-NOC meeting.

Comparteix