Nova connexió de l'IDIBELL, a l'Anella Científica

Nova connexió de l’IDIBELL, a l’Anella Científica

Des del 4 de desembre, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) disposa d’una nova connexió a l’Anella Científica situada a les seves instal·lacions de Biopol’H, a L’Hospitalet del Llobregat. La nova connexió de té un cabal de 100 Mbps.

Dins de l’IDIBELL, Biopol’H s’encarrega de dinamitzar projectes d’innovació en l’entorn de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de l’Institut Català d’Oncologia de L’Hospitalet de Llobregat i del Campus Bellvitge de la Universitat de Barcelona. L’IDIBELL té com a objectiu dur a terme activitats de recerca en medicina cel·lular, de manera que la recerca bàsica d’alt nivell estigui al servei de preguntes clíniques rellevants i del desenvolupament econòmic.

Comparteix