RIPE obre convocatòries per a les seves beques RACI 2019

RIPE obre convocatòries per a les seves beques RACI 2019

Els investigadors del camp de la tecnologia i internet ja poden optar a compartir la seva recerca amb la comunitat de RIPE gràcies a la iniciativa de cooperació acadèmica de RIPE, la RIPE Academic Cooperation Initiative (RACI), que ja obert quatre noves convocatòries per al 2019.

Les beques RACI ofereixen als candidats seleccionats l’oportunitat de presentar el seu treball en diverses reunions a alguns dels líders tècnics del món d’internet, rebre feedback sobre la seva recerca per part d’experts i tenir el seu treball publicat al web de RIPE Labs per compartir-lo amb la resta de la comunitat de RIPE. A més, la beca cobreix les despeses del viatge a les reunions i l’allotjament.

A continuació es mostren les reunions que se celebraran el proper 2019 i el termini límit per presentar-se:

  • MENOG 19 (pendent confirmació): 3 de febrer
  • SEE 8 (16 i 17 d’abril de 2019, Sarajevo): 3 de febrer
  • RIPE 78 (20-24 de maig de 2019, Reykjavík): 17 de febrer
  • ENOG 16 (3-4 de juny de 2019, Tbilisi): 17 de febrer

Els temes més rellevants de les presentacions poden tractar sobre: mesurament i anàlisi de xarxes, desplegament d’IPv6, encaminament BGP, seguretat a la xarxa, governança d’internet, peering i interconnectivitat, IoT… tot i que aquests temes no són tancats i la comunitat de RIPE està oberta a altres temes d’interès rellevants. Per presentar-se a les beques RACI cal omplir el formulari de sol·licitud disponible al web de RIPE.

Comparteix