Nou participant a RACO i més revistes

Nou participant a RACO i més revistes

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Associació Catalana d’Esperanto s’ha incorporat al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) amb la seva publicació Kataluna Esperantisto, una revista semestral en català sobre els drets lingüístics, les llengües de relació internacional, les llengües minoritzades i la història i actualitat de l’esperanto i de les llengües planificades.

D’altra banda, la Universitat Ramon Llull ha afegit a RACO la revista Afinidad. Aquesta publicació, fundada el 1921, és la revista més antiga dedicada a la química teòrica i aplicada que es publica en llengua espanyola. Tracta articles diversos sobre enginyeria química, enginyeria de processos i química i biotecnologia.

Amb aquestes darreres incorporacions RACO disposa de 395 revistes en accés obert.

Consulta les revistes de RACO

Comparteix