El CSUC participa al webinar de la COAR

El CSUC participa al webinar de la COAR

El 5 de desembre, el CSUC ha participat al webinar “From Open Access to Open Science: Supporting the Transition to Managing Research Data” organitzat per la COAR (Confederation of Open Access Repositories).

El seminari ha fet un repàs a les diferents experiències dutes a terme per diversos membres de la COAR en referència a la gestió de dades de recerca.

Els ponents han estat Robin Rice, de la University of Edinburgh; Sven Vlaeminck, del ZBW Leibniz Information Centre for Economics; Barbara Hirschmann, de l’ETH Zurich; Lluís Anglada i Mireia Alcalá, del CSUC; Rebeca Marín del Campo i Marisa Pérez Aliende, del Consorcio Madroño, i Jose Antonio Galeano Cardenas, de la Universidad del Rosario.

Podeu trobar més informació, així com les presentacions del webinar, a la notícia publicada per la COAR.

Comparteix