El CSUC presenta l'MDC a la II Jornada sobre intervenció en Patrimoni de les Terres de l'Ebre

El CSUC presenta l’MDC a la II Jornada sobre intervenció en Patrimoni de les Terres de l’Ebre

L’1 de desembre, l’Àrea de Ciència Oberta del CSUC ha participat a la 15a Trobada d’Entitats de la Diòcesi i II Jornada sobre Intervenció en Patrimoni de les Terres de l’Ebre, celebrada a Tortosa, presentant el fons i el funcionament de la Memòria Digital de Catalunya (MDC) al públic assistent, principalment membres d’associacions i centres d’estudis de la zona.

L’acte ha estat organitzat per la Comissió Cívica del Patrimoni de les Terres de l’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU). El CSUC hi ha intervingut dins el tercer bloc de ponències, l’àmbit del qual han estat els repositoris fotogràfics, amb la presentació “Memòria Digital de Catalunya: un repositori a la vostra disposició!”.

La resta d’àmbits tractats durant la jornada han estat la conservació i gestió de fons i col·leccions fotogràfiques; els aspectes jurídics de l’ús de la imatge; la fotografia a les xarxes socials i la gestió dels fons fotogràfics locals.

Podeu consultar el programa complet de la jornada al web de l’IRMU.

Comparteix