El CSUC participa al seminari sobre ciència oberta i accés obert de la BGSMath

El CSUC participa al seminari sobre ciència oberta i accés obert de la BGSMath

L’11 de desembre ha tingut lloc al Centre de Recerca Matemàtica (CRM) la “Training Session on Open Science and Open Access“, organitzada per la Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath), que ha comptat amb la participació del CSUC.

L’objectiu d’aquesta formació ha estat oferir una aproximació als conceptes i fonaments històrics de la ciència oberta, així com les diverses vies per garantir l’accés obert i contribuir a les dades de recerca obertes.

Per la seva part, el CSUC, de la mà de Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, ha presentat “Open Science What? Why? For What? How?“, on ha explicat el concepte, les característiques principals i la utilitat de la ciència oberta.

El seminari ha finalitzat amb la presentació del Repositori del CRM, el qual ajudarà als investigadors del BGSMath-CRM a acomplir amb les polítiques d’accés obert i fer-ne ús.

Comparteix