El CSUC explica la votació electrònica a les universitats en un workshop de Gov2U i eGovlab

El CSUC explica la votació electrònica a les universitats en un workshop de Gov2U i eGovlab

El 29 de gener, el CSUC ha participat en el workshop Europe and e-Democracy in the run-up to the EP election, organitzat per Government to You (Gov2U) i eGovlab, de la Universitat d’Estocolm, amb la col·laboració de l’European Economic and Social Committee (EESC).

El workshop ha tingut per objectiu mostrar com la Unió Europea, els seus governs, els parlaments i les organitzacions de la societat civil poden beneficiar-se de la tecnologia per implicar els ciutadans i millorar alhora les democràcies.

Per part del CSUC, Albert Portugal, cap d’Administració electrònica, ha participat dins el panell sobre “e-Democracy within European civil society organisations” amb la ponència “Electronic Voting at Catalan Universities” on ha explicat les característiques i funcionament del servei consorciat de votació electrònica que usen les universitats catalanes i que proveeix i gestiona el CSUC.

Trobareu el programa complet al web dedicat al workshop.

Comparteix