Arriba una nova aplicació per a millorar el nivell d'anglès

Arriba una nova aplicació per a millorar el nivell d’anglès

The Art of Reading és una nova aplicació sorgida del projecte europeu StratApp per a millorar el nivell d’anglès dels estudiants universitaris. L’aplicació es divideix en dos nivells -B1 i B2- en funció del coneixement que l’usuari té de la llengua.

StratApp – The Art of Reading permet posar a prova el coneixement d’anglès a base de superar nivells i col·leccionar insígnies, a la vegada que l’usuari millora la seva comprensió lectora en anglès, aprèn nou vocabulari, demostra habilitat i rapidesa i, sobretot, s’ho passa bé amb l’idioma.

L’aplicació està pensada perquè l’usuari adquireixi estratègies que el converteixin en un lector eficient, també en anglès.

StratApp és un projecte finançat pel programa de la Comissió Europea Erasmus+, liderat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), universtiats europees i el CSUC.

Descarrega’t l’aplicació per a Android o iOS i comença a jugar!

Comparteix