"Comparative Cinema", revista de la UPF, usuària del RACO professional

“Comparative Cinema”, revista de la UPF, usuària del RACO professional

La revista Comparative Cinema, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i incorporada al repositori RACO el 2013, ha començat aquest mes de febrer la seva participació al repositori mitjançant la modalitat del RACO professional.

Així, Comparative Cinema usa RACO com a plataforma per a tot el seu procés editorial; des de l’enviament dels articles per part dels autors fins a la publicació final d’aquests dins dels nous exemplars.

Qualsevol revista que ja participa a RACO incorporant-hi els números que publica per fer difusió, pot valorar l’opció de passar a usar la plataforma en aquesta modalitat professional, per tal de vehicular-ne la seva gestió i edició a través del propi repositori.

Si voleu saber més sobre el RACO professional podeu consultar la guia del servei.

Comparteix