La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amplia la seva connexió a l'Anella Científica

La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amplia la seva connexió a l’Anella Científica

El 26 de febrer, la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha ampliat la seva connexió a l’Anella Científica de 500 Mbps a 1 Gbps.

La Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que es va connectar a l’Anella Científica el juny de 2018, té per missió el manteniment i millora del recinte històric artístic de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Els antics pavellons modernistes s’han convertit en un espai dedicat a la difusió del valor patrimonial i històric de l’obra del genial arquitecte LLuís Domènech i Montaner, i també en un centre de coneixement integrat per institucions internacionals que desenvolupen les seves activitats principalment en l’àmbit de la salut, l’educació i la sostenibilitat.

A més de mantenir i millorar les instal·lacions hospitalàries i el seu patrimoni, especialment el Recinte Modernista, declarat Monument Històric-Artístic l’any 1978 i Patrimoni Mundial per la UNESCO el 1997, la Fundació Privada porta a terme una important activitat benèfica i assistencial.

Comparteix