La 9a edició del SIG-NOC meeting compta amb la participació del CSUC

La 9a edició del SIG-NOC meeting compta amb la participació del CSUC

El Grup d’Interès Especial per a Centres d’Operadors de Xarxa (SIG-NOC, en les seves sigles en anglès) ha celebrat la seva novena reunió a Ljubljana (Eslovènia) sota el lema “NOC challenges: trapped between monitoring and regulation“.

La reunió, que ha tingut lloc el 8 i el 9 d’abril, ha estat adreçada a caps de NOC, enginyers, desenvolupadors, operadors, controladors i caps de projectes interessats en les funcions dels NOC.

En aquesta edició, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, hi ha participat amb la ponència “Flow Monitoring Tools, what do we have, what do we need?” del dia 8 d’abril, on ha explicat l’estudi que s’està duent a terme en el marc de Géant per conèixer les eines utilitzades per monitorar fluxos i les necessitats de les NREN de cara a un possible desenvolupament.

A més, Gandia també ha participat al debat “Tools for campus network as a service“, del mateix dia, juntament amb Jonny Lundin, de SUNET.

Per últim, el dia 9 d’abril, just abans de la cloenda, la cap de Comunicacions del CSUC ha presentat “SIG-NOC survey 2019“, on ha mostrat la proposta d’enquesta a partir de la qual es realitzarà un informe sobre les eines utilitzades als NOC de les xarxes acadèmiques, igual que es va fer el 2016.

Comparteix