El CSUC acull un curs sobre estratègies i serveis institucionals per a la gestió de dades de recerca

El CSUC acull un curs sobre estratègies i serveis institucionals per a la gestió de dades de recerca

L’11 de març ha tingut lloc al CSUC el curs “Definir i implantar estratègies i serveis institucionals per a la gestió de dades de recerca”, que ha impartit Eloy Rodrigues, director dels Serveis de Documentació de la Universidade do Minho.

En aquesta formació hi han participat un total de 33 assistents de 18 institucions diferents entre universitats i centres de recerca, que han valorat el curs amb un 8,63 i al professor amb un 9,17.

L’objectiu del curs ha estat utilitzar el cas de la Universidade do Minho, i altres casos de biblioteques universitàries europees, per presentar i debatre com poden constituir-se les biblioteques universitàries com a protagonistes i elements clau en les estratègies institucionals per a la gestió de dades de recerca.

Comparteix