La UPF afegeix el "Fons periodístic Jaume Guillamet" a l'MDC

La UPF afegeix el “Fons periodístic Jaume Guillamet” a l’MDC

El repositori de la Memòria Digital de Catalunya (MDC) ha publicat una nova col·lecció de la Universitat Pompeu Fabra (UPF): el “Fons periodístic Jaume Guillamet“.

Aquesta col·lecció digital permet l’accés i consulta en línia de tota la producció periodística del catedràtic Jaume Guillamet Lloveras, publicada al llarg de la seva vida professional com a periodista. La col·lecció està formada per 2.182 articles de gèneres i temes diversos, publicats en diverses capçaleres, amb una incidència remarcable en la premsa comarcal, entre els anys 1968 i 2017. A través dels seus ulls s’obté una visió de la història política i cultural de Catalunya durant aquest període.

La col·lecció es trobarà properament catalogada al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i formarà part del portal de les col·leccions especials.

Comparteix