Agrotecnio, el Centre de Recerca en Agrotecnologia de la UdL, s'incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya

Agrotecnio, el Centre de Recerca en Agrotecnologia de la UdL, s’incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya

El 21 de març s’ha signat el conveni per a la participació del Centre de Recerca en Agrotecnologia de la Universitat de Lleida (Agrotecnio) al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) i el mateix dia, amb la nova càrrega de dades del mes de març, la seva informació científica ja es trobava disponible per ser consultada al Portal.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del rector de la UdL, Roberto Fernández, el director d’Agrotecnio-UdL, Ignacio Romagosa i el director general del CSUC, Miquel Puig.

Agrotecnio aplega 15 grups de recerca en els àmbits agroalimentari i mediambiental, amb 84 investigadors. Des de 2013, s’han desenvolupat 53 projectes d’investigació, 95 tesis doctorals i 1.059 publicacions científiques.

A dia d’avui ja són 9 els centres de recerca que participen al Portal (VHIR, IRTA, ICAC, ICRPC, ICP, CMRB, CVC, IDIBELL i Agrotecnio) i aporten els següents continguts: 991 investigadors (suposen un 8% sobre el total); 28.532 publicacions (5% sobre el total); 3.597 projectes de recerca (10% sobre el total) i 201 grups de recerca (13% sobre el total).

Comparteix