La licitació de l'acord marc de material de laboratori, en marxa

La licitació de l’acord marc de material de laboratori, en marxa

Ja està en marxa la licitació de l’acord marc d’homologació de proveïdors per al subministrament de material de laboratori, productes químics i reactius, instrumentació general i auxiliar de laboratori, equips i material de seguretat i protecció a les institucions inicials que conformen el grup de compra sota la coordinació del CSUC.

L’acord marc té una durada de dos anys i compta amb un valor estimat del contracte de 37.841.600,00 € (IVA exclòs). El subministrament es divideix en 7 lots: el lot 1, relatiu als productes químics i reactius; el lot 2, de productes i accessoris per a biologia, geologia i medicina; el lot 3, dels productes i accessoris per a química i medi ambient; el lot 4, per al material general de laboratori; el lot 5, d’instrumentació general i auxiliar de laboratori; el lot 6, que correspon als equips de mesura i el lot 7, als equips i material de seguretat i protecció.

La licitació facilita la contractació a tots els participants, ja que simplifica la cadena de compra mitjançant els contractes derivats, que poden celebrar-se conjuntament o de forma individual.

Qui integra el grup de compra?

  • Universitat de Lleida
  • Universitat de Girona
  • Universitat Rovira i Virgili
  • Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
  • Institut de Ciències Fotòniques
  • Institut de Bioenginyeria de Catalunya
  • Institut de Recerca biomèdica de Lleida

Qui pot adherir-se?

L’acord marc de material de laboratori està obert a la participació de noves institucions. Així, un cop s’adjudiqui la licitació, podran adherir-se a l’acord marc universitats consorciades i estatals, centres de recerca, parcs científics, centres universitaris d’educació superior pertanyents a l’ACAUP, centres que depenguin dels membres consorciats del CSUC i entitats que formen el sector públic.

Si esteu interessats en adherir-vos a aquest acord marc o voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb sonia.garcia@csuc.cat.

Comparteix