El CSUC participa en una nova edició de la reunió d'ESNOG

El CSUC participa en una nova edició de la reunió d’ESNOG

Els dies 16 i 17 de maig ha tingut lloc la 23a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG), que aquest cop ha acollit MediaLab Prado (Madrid) i ha comptat amb la participació del CSUC.

Aquesta reunió, que se celebra de forma anual, ha tingut com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar, en general, sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions, ha participat presentant l’organització, el desenvolupament i les principals conclusions de l’exercici de gestió de crisi de ciberseguretat, realitzat el passat 17 de gener entre les universitats catalanes, el CESICAT i el CSUC.

A més, Gandia també ha presentat “Novedades en CATNIX“, on ha explicat les principals activitats realitzades al Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), que justament el mes d’abril ha celebrat el seu 20è aniversari.

Comparteix