El Museu de Ciències Naturals de Barcelona s'incorpora a RECERCAT

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona s’incorpora a RECERCAT

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB) ha signat el conveni per incorporar-se al Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) i ja ha introduït el seu primer article.

El MCNB és una institució amb més de 140 anys d’història que conserva un patrimoni de més de tres milions d’exemplars en els àmbits de la mineralogia, la petrologia, la paleontologia, la zoologia i la botànica. Aquest valuós fons s’ha anat enriquint any rere any amb espècimens obtinguts gràcies a donacions particulars, a convenis amb el Parc Zoològic i els parcs naturals de Catalunya, i també per la pròpia recerca del Museu.

Podreu consultar el seu espai a RECERCAT, on aniran introduint properament els seus materials.

Comparteix