Adjudicat l'acord marc per a la plataforma de gestió d'esdeveniments

Adjudicat l’acord marc per a la plataforma de gestió d’esdeveniments

Symposium by Emagister ha estat el proveïdor homologat, a través d’un acord marc, que subministrarà la plataforma de gestió d’esdeveniments en la modalitat Software as a Service (SaaS) i el seu manteniment i suport tècnic per a les entitats participants en aquesta contractació conjunta coordinada pel CSUC.

La necessitat de disposar d’una plataforma comuna que permeti l’automatització de tots els elements dels processos vinculats a la gestió d’esdeveniments universitaris és conseqüència de l’esforç que suposa la celebració d’aquests esdeveniments i la necessitat de la seva gestió electrònica, així com també l’establiment d’un model homogeni en aquest suport destinat a òrgans de govern, centres, departaments i grups de recerca de les institucions.

L’objectiu de l’acord marc ha estat, doncs, l’homologació d’un proveïdor de la plataforma, en aquest cas Symposium by Emagister, i fixar uns preus màxims perquè les universitats i altres entitats de l’àmbit de la docència i la recerca, amb la realització dels consegüents contractes basats, puguin contractar-ne l’ús en modalitat SaaS.

Plataforma de gestió d’esdeveniments

Symposium by Emagister ofereix una plataforma en núvol adreçada a l’àmbit universitari i de recerca que permet crear, gestionar íntegrament i fer difusió esdeveniments de forma fàcil, ràpida i clara.

Entre els seus beneficis destaca el poder disposar d’un web personalitzable per a cada esdeveniment (amb plantilles, multi-idioma, receptor de pagaments…) i la gestió de les convocatòries de ponències i documentació associada.

A més permet la gestió integra d’inscripcions incloent la gestió de pagaments i facturació; la recepció de documentació, la creació de diplomes i acreditacions, el control actiu d’assistents, secretaria tècnica, eines per a la difusió (també en xarxes socials), i la disponibilitat d’accés a la plataforma a través de diferents dispositius mòbils.

Institucions participants:

  • Universitat de Barcelona (UB)
  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  • Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
  • Universitat Pompeu Fabra (UPF)
  • Universitat de Lleida (UdL)
  • Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
  • Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

Qui pot participar?

Aquest acord marc està obert a la participació de centres de recerca que formin part de l’entitat I-CERCA, parcs científics, centres universitaris d’ensenyament superior que pertanyin a l’Associació de Centres Adscrits a les Universitats Públiques (ACAUP), centres dependents dels consorciats del CSUC, i altres centres adherits a l’Anella Científica.

Si esteu interessats en adherir-vos a aquest acord marc o voleu més informació podeu contactar amb infoTIC@csuc.cat.

Comparteix