StratApp organitza un seminari per promoure l'ús de les TIC a l'aula

StratApp organitza un seminari per promoure l’ús de les TIC a l’aula

El projecte europeu StratApp, que recentment ha llançat al mercat una aplicació per a millorar el nivell d’anglès, organitza ara un seminari per integrar les noves tecnologies com a eina d’aprenentatge de llengües estrangeres.

L’acte, que tindrà lloc el proper 7 de juny a la Universitat Rovira i Virgili (URV), forma part del primer Multiplier Event d’aquest projecte Erasmus+, liderat per la URV i del qual també formen part la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), altres universitats europees i el CSUC.

El seminari pretén fomentar l’aprenentatge de llengües estrangeres mitjançant la tecnologia mòbil, ja sigui amb programes basats en Mobile Assisted Language Learning (MALL), xarxes socials com Instagram o bé amb aplicacions com StratApp – The Art of Reading, resultat del projecte.

El seminari està especialment dirigit a professorat de llengües estrangeres i a estudiants interessats en l’aplicació de les TIC en la didàctica de l’anglès o altres llengües.

La inscripció al seminari és gratuïta i pot realitzar-se a través d’aquest formulari en línia. Consulta’n el programa sencer!

Per a més informació sobre el projecte, visita la seva pàgina web!

Descarrega’t The Art of Reading

L’aplicació està disponible tant per a iOS com per a Android. Encara no la tens?

Comparteix