El Museu Marítim de Barcelona amplia la seva connexió a l'Anella Científica

El Museu Marítim de Barcelona amplia la seva connexió a l’Anella Científica

El dia 1 de maig s’ha ampliat la connexió que el Museu Marítim de Barcelona té a l’Anella Científica, de 100 a 500 Mbps.

El Museu Marítim de Barcelona, declarat museu d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya, es troba emplaçat a l’edifici de les Drassanes Reials de Barcelona, un espai dedicat a la construcció naval entre el segle XIII i el segle XVIII.

El Museu és un espai per a la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana de forma innovadora, participativa i pròxima a la societat i al territori, mitjançant la recerca, conservació i salvaguarda del patrimoni. Vol ser una institució de referència de la cultura marítima mediterrània, oberta i accessible a tota la societat, i cooperativa amb les persones i les organitzacions.

Comparteix