i2CAT signa el conveni per participar al Portal de la Recerca de Catalunya

i2CAT signa el conveni per participar al Portal de la Recerca de Catalunya

La Fundació Privada i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya s’ha incorporat al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC). La signatura del conveni ha anat a càrrec del director executiu d’i2CAT, Joan Manel Martín (a la dreta de la fotografia), i del director general del CSUC, Miquel Puig (al centre). Hi ha estat present també Josep Paradells (a l’esquerra), director d’i2CAT.

Per a i2CAT, “la participació al PRC té l’objectiu d’unir forces per mostrar la potencialitat del sistema, reforçar els processos de gestió unificada de les dades de la recerca i donar accés als resultats”.

Actualment formen part del PRC 12 centres de recerca. Precisament el PRC es troba ara en la seva segona fase, que consisteix en afegir-hi les dades dels centres de recerca, un cop ja s’han incorporat les de les universitats.

Amb les darreres incorporacions ja són 12 els centres de recerca que participen al Portal: l’i2CAT, el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), la Fundació Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), l’Institut Català de Paleontologia (ICP), el Centre de Visió per Computador (CVC), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio), l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) i Fundació Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Comparteix