La col·lecció de cartes rebudes per Joan Maragall, disponible per transcriure!

La col·lecció de cartes rebudes per Joan Maragall, disponible per transcriure!

S’ha incorporat al projecte “Transcriu-me!!” la col·lecció “Cartes rebudes per Joan Maragall“.

Es tracta de prop de 2.100 cartes, originals i còpies autògrafes o mecanoscrites, de més de 450 corresponsals, dins del període de 1880 a 1911. El contingut és molt divers: familiars, d’amics, de persones destacades de la cultura, polítics destacats i eclesiàstics influents.

Si voleu ajudar en la transcripció d’aquest fons, trobareu els documents pendents aquí. Com sabeu, un cop finalitzades, aquestes transcripcions s’incorporaran a la col·lecció allotjada al repositori de la Memòria Digital de Catalunya (MDC), per millorar-ne la seva cerca i localització.

Com sempre, teniu les eines que us facilitaran la tasca de transcripció: la normativa de transcripció i les preguntes més freqüents.

Podeu consultar també la notícia publicada al web de la Biblioteca de Catalunya.

Comparteix