El CSUC participa en el 3r Congrés de Govern Digital

El CSUC participa en el 3r Congrés de Govern Digital

Els dies 17 i 18 de setembre, s’ha celebrat la tercera edició del Congrés de Govern Digital amb el lema “Connectant experiències revolucionàries”.

El CSUC ha participat en aquest congrés amb dues presentacions. La primera, “Connectant el coneixement – CSUC i l’Anella Científica” de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions al CSUC, on ha explicat el paper del Consorci a l’hora de connectar el coneixement a través de la xarxa acadèmica i de recerca coneguda com l’Anella Científica.

Concretament, la seva ponència s’ha situat en el terreny de la governança digital, on juntament amb Enrique Pérez i Ji Zhang, ambdós de Huawei, han exposat el cas d’èxit català (vídeo de la presentació).

La segona intervenció, “Model consorciat de gestió de la contractació pública“, a càrrec d’Albert Portugal, cap d’Administració Electrònica del CSUC, ha format part de la sessió dedicada als models de contractació mitjançant col·laboració administrativa i ha tractat sobre la plataforma de gestió d’expedients de contractació de les universitats catalanes i la seva integració amb els serveis públics (vídeo de la presentació).

Trobareu més informació així com el programa sencer al web del Congrés.

 

Comparteix