Adjudicat l'acord marc d'equipament informàtic (Apple, portàtils i equips especials, tauletes i NAS)

Adjudicat l’acord marc d’equipament informàtic (Apple, portàtils i equips especials, tauletes i NAS)

Ja ha entrat en vigor l’acord marc d’homologació de proveïdors per al subministrament d’equips informàtics d’usuari amb sistema operatiu Mac OS i IOS (Apple, Mac, iPad, iPhone) i la provisió dels serveis associats, així com també d’una sèrie d’equipament consistent en portàtils especials (ultralleugers, tàctils, convertibles) tauletes, equips de gaming, Mini PC i equips d’emmagatzematge de sobretaula (discs durs externs i servidors NAS).

L’acord marc, que s’estructura en set lots i té un valor estimat del contracte de 24.000.000 € IVA exclòs, és un complement a l’acord marc de lloc de treball, ja que permet al professorat i als investigadors de les universitats i institucions participants l’adquisició d’infraestructura TIC a través dels diferents catàlegs que ofereixen els proveïdors homologats d’una forma flexible i amb un descompte en el preu.

A més, l’acord marc permet reduir els tràmits administratius en la compra d’equipament de les universitats i altres centres adherits, alhora que millora les prestacions i qualitat dels equips de sobretaula, portàtils i d’emmagatzematge.

Lots i proveïdors homologats:

 • Lot 1 equipament amb sistema operatiu Mac OS i IOS: Semic, Asseco, K-Tuin i Iecisa
 • Lot 2 equips portàtils ultralleugers: Abast, Semic, Telefónica, Pista Cero i Pont Reyes
 • Lot 3 equips portàtils tàctils: Abast, Semic, Telefónica, Pista Cero i Bechtle
 • Lot 4 equips portàtils convertibles i tauletes: Abast, Semic, Telefónica, Asseco i Pista Cero
 • Lot 5 equips Portàtils gaming: Abast, Semic, Telefónica, Asseco i Pista Cero
 • Lot 6 equips mini PC: Abast, Telefónica, Pista Cero, Bechtle i Pont Reyes
 • Lot 7 disc durs externs i servidors NAS de sobretaula: Pista Cero, Iecisa, Microgestió i Bechtle

Institucions participants:

 • Universitat de Barcelona
 • Universitat Autònoma de Barcelona
 • Universitat Politècnica de Catalunya
 • Universitat Pompeu Fabra
 • Universitat de Lleida
 • Universitat de Girona
 • Universitat Rovira i Virgili
 • Universitat Oberta de Catalunya
 • Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
 • Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya

Qui pot participar?

Aquest acord marc està obert a la participació de centres de recerca que formin part de l’entitat I-CERCA, parcs científics, centres universitaris d’ensenyament superior que pertanyin a l’Associació de Centres Adscrits a les Universitats Públiques (ACAUP), centres dependents dels consorciats i centres adherits a l’Anella Científica.

Si esteu interessats en adherir-vos a aquest acord marc o voleu més informació podeu contactar amb infoTIC@csuc.cat.

Comparteix